Over RC-Junkies

RC-Junkies_Logo

RC-Junkies is eind november 2003 van start gegaan en stelt zich als hoofddoel: RC-cars, in de breedste zin van het woord, te promoten bij het grote publiek.

De website wordt gedragen door een team van enthousiaste en energieke crew-members die dagelijks het wereldwijde web afstruinen, op zoek naar interressante onderwerpen. Naast de nieuwsberichten focussen wij ons met name op het reviewen van RC-car gerelateerde zaken en accessoires die gerelateerd zijn aan RC-cars.

Middels duidelijke en goed ge-illustreerde tutorials willen wij de geheimen van op afstandbestuurde modelautos voor iedereen bereikbaar maken. Onze ambitie uit zich in onze doelstelling: uitgroeien tot de grootste, beste en meest bekende Nederlands-talige RC-car website. Dit willen wij bereiken middels een energieke, vernieuwende en andere aanpak. Interactie met onze members staat bij ons hoog in het vaandel. Zo is er een feedbackoptie en een forum, alwaar iedereen terecht kan met al zijn vragen. Dit forum zal op langere termijn gaan fungeren als een uitgebreid naslagwerk van de gezamelijke kennis en ervaring die RC-car eigenaars in huis hebben.

Voel je vrij onze website uitgebreid te verkennen. Eventuele opmerkingen kun je middels de feedback-optie kwijt. Natuurlijk kun je ons ook via het forum of email bereiken voor site-gerelateerde zaken.

De crew wenst je veel plezier op RC-Junkies!