TeamC TC02C Limited edition 2011

by Bart_Banaan | 26th January 2011

TeamC introduceert de nieuwe TC02C Limited edition 2011 – 2WD Racing Buggy met een centraal geplaatst motor en voorzien van vrijwel alle optionele onderdelen die er leverbaar zijn.

TeamC TC02C

Eén van de meest opvallende features aan de TC02C Limited edition is de plaatsing van de motor voor de achteras. Hiermee is de auto zeer geschikt voor circuits met veel grip zoals in Europa veel voorkomt. Op kunstgras is een ‘mid-motor’ configuratie vaak beter, omdat de ondergrond veel grip geeft en een motor voor de achteras voordelen van een centraal zwaartepunt biedt.

De TeamC TC02C Limited edition is voorzien van een koolstofverstevigd ‘badkuip’ chassis welke de auto zeer stijf maakt en voldoende plaats biedt aan twee ‘saddle-pack’ LiPo accu en de stuurservo. De stuurservo is ver naar voren geplaatst voor maximale druk op de voorwielen.  De onafhankelijke wielophanging rondom is voorzien van instelbare ‘big-bore’ schokdempers welke geroemd worden over hun soepele werking en goede reactie op wijzigingen in de afstelling.

De TC02C Limited edition c 2WD Racing Buggy is in nederland leverbaar voor een advies verkoopprijs van € 295.-.
De nieuwe TC02C Limited edition Electric 2WD Racing Buggy wordt geleverd als bouwpakket, zonder banden (maar wel met velgen!) en zonder elektronica.

Features:
Center motor TC02C Pro kit for Saddle Packs
Optioneel een Stick-Pack chassis bijgeleverd worden.
Aluminum big bore oil-shocks
Ball bearings
Ball differential
Slipper clutch
Carbon and glass stiffened plastic parts
New front chassis
New T-bar
Carbon shock-tower rear
Narrow aluminum Hex
Aluminum C-Hub 30°
Aluminum rear hub
Front upper suspension 3°

Meer informatie: TeamShepherdBenelux.nl

Comments are closed.